Tekniikkajuttuja

Vaihteeksi ostin itselleni puhelimen joululahjarahoilla, kerrankin ihan järkihintaan. Puhelin on tuommoinen Kiina-valmisteinen Huawei Ascend P6, ja bongasin sen eilen Facebookin myyntiryhmän kautta, samantien viestiä myyjälle, että käväsen tänään sunnuntaina hakemassa – ja kävinkin, nätisti sujui kaupat :)

Ihan pätevän olonen puhelin tuo on ollut, netissä valiteltiin alitehoista suoritinta ja näyttispiiriä. Puhelimessa, huhhei :)
Ihan tuo spekseiltään vaikuttaa ihan joutusalta, ytimiä prosessorissa on 4 ja Javelin Master 2 ja SID-Player pyörii nätisti ja soittokin onnistu. 3D-pelit sitten PC:llä tahi muxboxilla.

Maksoin tuosta 60 euroa. Ekasta kosketusnäyttöpuhelimesta (SonyEricsson w960i) maksoin aikanaan 420 euroa. Tosin silloin oli vuosi 2008, onhan tuostakin jo 7 vuotta aikaa.

Opettajakouluunkin hain tuossa, saapas nähdä taas miten kenkä käy. Pääasiassa mukavasti on alkanut kevät kulkenut, ei ole masennellut, unta on riittänyt ja kavereiden kanssa on tullu vietettyä aikaa. Töissäkin on mukavan leppoisa vaihe käynnissä, eka kurssi tuli vedettyä onnistuneesti ja seuraava koululla vedettävä kurssi jatkuu Huhtikuun alussa.

Tämmösiä tänne. Kiitos ja hei. Ainiin, uudistin ulkoasua askeettisempaan suuntaan. Huomasittekin sen kai jo.