Katsastuksesta ja muusta

Jaha, unohtunut taas tänne summailla asioita, mutta muistellaampas nyt vähän.

Autostahan katsastusukko repäsi katsastuksen yhteydessä jarruputken poikki, ilman jarruja sitten köröttelin erikoisluvalla lähimmälle autohuollolle ja jätin auton sinne. Jo samana iltana soittelivat, että auto on redi, mutta pääsin hakemaan sitä vasta seuraavana päivänä.

Autoa hakiessa vielä kysyi korjausjamppa, että olenko huomannut, että tyhjäkäynti on epätasainen ja minä että en ole huomannut. Liikkeen pihassakin sitten vielä tsekkasin, että ihan hyvinhän tämä käy. Parin päivän päästä tosin sitten ei enää käynyt, tasaisesti.

Toppilan autohuoltoon vein auton ja se (auto) siellä viikonpäivät majaili, ja minua jo alkoi pelottaa, miten monta sataa euroa se korjaus tuleekaan maksamaan. No, ei tullut kuin 157e mikä oli vielä varsin maltillisissa rajoissa.
Mikä oli jännää, niin se, että tämän autohuollon korjaaja kysyi olenko itse koittanut vaihtaa sytytystulppia, koska yksi tulppa näyttää siltä kuin se olisi tahallaan katkaistu kärjestään. Luonnollisen kulumisen kautta se halkeaisi eristyksestään (keraaminen kaulus) mutta ko. dude ei ollut vielä koskaan nähnyt aiemmin että kärki olisi katkennut itsekseen…

Noh, pääasia, että auto nyt pelaa. Lamppuja siihen pitäisi vielä vaihdella… :P

Työt ovat alkaneet ja mukavasti on mennyt, mitä nyt tällä nimenomaisella viikolla olen ollut keskiviikosta lähtien syysflunssassa – jokavuotinen tapa, joka on tuttu ihmisille, jotka työskentelevät satojen ihmisten kanssa. Hoksasin myös tsekata, että onhan vesikierto asunnon pattereissa päällä ja eihän se vielä ollut, jospa tuo yölämpökin nyt alkaisi huljata lämpimämpänä eikä palelis niin raivona.

Ensi viikolla jännittää ehkä eniten salaprojekti ja sitä myötä Northern Game Summit, eli Kajjjaaanin pelimessut.
Viime vuonna olin ekaa kertaa noilla messuilla, omalla autolla ja olihan se vaikea löytää autolle paikkaa sen kokosesta keskustasta, varsinkin kun koko keskusta oli täynnä niitä muidenkin paikalle tulleiden autoja.

Silloinhan, parhaaseen seikkailupelihenkeen, keksin hätäratkaisun ja jätin oman mustan mersuni niin ikään kahden muun mustan mersun viereen Tuomiokirkon parkkipaikalle, joka sijaitsi aika lähellä Bio Rexiä, jossa pelimessut järjestettiin – ei ollut tullut sakkolappua päivän aikana mersun lasiin :D

Saapa nähä mitä tänä vuonna, ryhmisbussilla siis menossa, edellisvuodesta oppineena. Paranis tämä lentsu nyt vain ekka.