Kirjaston poistot, elon toistot

Tänään oli se päivä töissä, kun uudet opiskelijat tuli taloon ja päästiin henkilökunnan kanssa morjenstelemaan uusia naamoja. Paljon oli innokkaita, arkoja, odottavia ja malttamattomia kasvoja :)
Sillon kun ite alottelin medianomi-opintojani ammattikorkeassa 2002, en muista tarkalleen mitään erityistä, mitä olisin tarkasti odottanut opinnoiltani.

Olin päättänyt, että hankin enemmän kavereita kuin aiemmassa ammattikorkeassa, Kuopion liiketalouden yksikön ohjelmoinnin koulutusohjelmassa (tradenomi) – jonka jätin kesken, koska se ei vain sitten kiinnostanut ja tarkan pohdinnan jälkeen valikoitui Oulun Kulttuurialan yksikön tarjoama medianomikoulutus sen tilalle.

Millainen elämä olisikaan, jos olisin jäänyt Kuopioon? Veäntäisin levveempöö savvoo, varmaan?

Olen kuitenkin tyytyväinen valintoihini, vaikka ne ovat olleet joskus kipeitä ja vaikeita, mutta näyttää siltä että kohti oikeaa olen pääsemässä – kaikista randomeista turpiinvedoista ja pöljäilyistä huolimatta.

Ainii, kulttuurin kirjastolla oli tosiaan poistokirjoja, että senkun kannat kotio. Lipastin sieltä mukaan sisustuskirjan, verkkografiikan perusteoksen väriopilla buustattuna, 3dsmax 6 character animation -opuksen ja tekniikkaan painottuvan ”Eetteristä sähköiseenmusiikkiin” -teoksen. Iltalukemiseksi tuo viimeisin, pääasiassa :)

Huomenna pääsen haastattelemaan uusia opiskelijoiksi pyrkiviä Oulu Game Labille. Jännittää.