Bakkanaalit 2013 ja vaapukkakesä

Heitin sitten eilen yöllä talviturkin Bakkanaaleilla, Tukkisaaressa.
Vuosi sitten heitin talviturkin viikkoa tätä ajankohtaa jäljempänä, apaut.. eli 22.5.2012. Paikkana oli tuolloin Hautakylä, jossa kävin haravoitsemassa ja saunoskelemassa Astan kaverina ja kuorimassa pottuja.

Tänävuonna ei oo niin hirmusti tullut hengailtua tyttösten kanssa, kön ei oo kettään potentiaalista olluna huudeilla, vaan eiköhän tuota kerkiä. Joskus aina ku kiinnostaa, villiä ja vapaata poikamieselämää jo 4. vuotta.

Sunnuntain rattona on hurissut Raspberry Pi -minitietokone, täysin ekologisella sähköllä; ostin muutama viikko sitten Iisalmen Maxi-makasiinista tommosen aurinkokennoakun, josta tulee 5V / 125mA virtaa pihalle ja akun kapasiteetti on 2600mAh. Huurruttelen nyt tuolla värmeellä tuon akun tyhjäksi ja katon miten kauan se jaksaa pelittää sillä.

Semmonen hauska mediasoitin ja PHP-serveri se nyt on, näkyy tasan meikälle täällä kämpän huudeilla, kun on salainen NATattu IP ulospäin. 2000-luvun tekniikkaa vuonna 2013 meikänkin kotiovelle paketoituna, huisia.

Ensi viikon kuviot on vielä jokseenkin auki, vloppuna vois säiden salliessa kyllä käydä vaikka Iisalmessakin mutkan. Tai vaikka Haaparannassa, pitää katella mitä sitä keksii.

Auton takagummi vuosi ja Väyrynen haki uutta suutausta oikeiston suuntaan, kävin Alppilassa sijaitsevalla Teräs-renkaalla kysymässä apuja, ja kuinka ollakaan, kumista löytyi teräspiikki, joka aiheutti sen paineen katoamisen hitaalla aikavälillä.

Perjantaina kävin korjauttamassa maantiepyöränkin eturenkaan, siinäkin oli teräspiikki. Nyt kelepaa taas kurvailla, kahdella tahi neljällä kuminakilla.

Ja tänään oli kuumempi ku eilen, tuolla pihalla. T-paita ja shortsikelit. Olikin jo ikävä moisia :)