Mystiset hajoamiset

Oon tässä luulotellut, että korvat on tukossa ja niiden ”vaihe” vaihtelee välillä, kun sitä on tuntunut joskus uimahalli/uinti-reissujen jälkeenkin käyvän kun korvakäytävään jemmaan jäänyt vesi katoilee tai muuten mystifioituu osaksi kronologian tomua.

Syynä olikin sitten se, että kotovahvistimen RCA-kontakti oli oudosti löystynyt (pyöri käytännössä vapaasti ympäri), enkä tajua miten se on voinut niin löystyä, sillä siinä on kaiken aikaa ollut nykimätön RCA-urosliitin kiinni. Ymmärtäisin, jotenkin, jos se olisi ainaisen ränkkäämisen kohteena, vaan ei. Näin ei ole ollut.

Noh, sopivaa kuusiokoloavainta ei ollut, joten piti improvisoida ja viilata tasapäämeisselin kärkeä pienemmäksi, että sain sillä pyöriteltyä kaikki 4 ruuvia tai mitälie auki, painettua sisäpuolelta RCA-kontaktin paikalleen ja ruuvattua sen kireälle ulkopuolelta ruuvailemalla.

Ja jopa parani rokkien taso, soi taas oikein nätisti. Mutta jäi yksi ruuvi törröttämään kuopastaan, en vaan saanut sitä nätisti paikalleen. Korjaan sen joskus, eli en ikinä, tai seuraavan kerran kun pitää aukoa tuo loota.

Nettikin on nurin kämpältä, Nebula, joka siitä vastaa toimittajana, sanoi että nätisti liikkuu data. Eli syy on vikaantuneessa WLAN-purkissa, tai taloyhtiön sisällä. Surffailen nyt kännykän netillä, ja ihan hyvin tää skulaa tälläkin.

En jaksa pähkäillä enää tälle iltaa miksi ja minkä takia ja miksi ei ja miten korjata.

Teen jottain ihan muuta.