Ainii

Multa lasahti pöytäkone sillä samalla päivämäärällä, kun kannoin tuon uuden Xboxin taloon, ilmeisesti jonkin asteinen mustasukkaisuus syynä koneilla, tai sitten toimivan elektroniikan määrä vain on vakio.

Pelottaa jo ennakkoon, mikä täältä päsähtää, kun kesäkuun lopulla tulee Raspberry Pi -minikone taloon. Kuhan tuo läppäri, joka nytkin tässä tilpehöörissä kiinnitettynä hoitaa pääkoneen virkaa, säilyisi eheänä. Sen verran mukava kone. Sain siihen asenneltua Windows Media Centerinkin nextiä rämppäämällä, eli nyt noi katsella ja kuunnella koneen mediajuttuja langattomasti tuon Xboxin kautta. Kehitys kehittyy, jippii.

Availin pöytäkoneen eilen ja puhistelin pölyt (joita oli arvioitua vähemmän, minne lienevät menneet?) ja kattelin että muistit ovat kunnolla kiinni, samoin kuten tarkastelin muutkin liitokset. En löytänyt mitään vikaa, olisikko sitten tuo kovalevy mennyt jurskis-nauskis.

Windows 7:n oma levytarkistus väitti iloisesti että kaek toemii jätte fint, kun 3 viikkoa sitten ekojen bluescreenien yhteydessä kattelin että mikä se tätä vempelettä nyt rassaa. Terainen lätty, 3 osaan partitioitu, niin ihmeellistä jos on hajonnut. Käyttöaste ollut siinä 5% luokkaa. Että sitä myötä myös järkevästi on eurot käytetty.. not.

Vaan sempä korjailen sitte ku jaksaa, eli varmaan syksyllä.

Nyt ei napeksi.