Työväenjuhla juhlittu ja reissut varailtu

Jepa joo, vappuhan oli kylmä ja kolea, siksipä vietin sitä pääasiassa kantapaikassani Snooker Timessä. Myöhemmin illalla kävin moikkaamassa tuttuja Julialla ja Never Grow Old-baarin kautta grillimakkaraa naamaan ja taksilla kotia. Sitten toivuttiinkin pari päivää riennoista.

Keskiviikkona kävin ja ostaa päsäytin Xbox 360 -konsolin, jonka mukana tuli peleinä Forza 3 -autopeli, sekä Crysis 2 -räiskintäpeli. Kumpaakaan noista en ole vielä pelaillut. Ostin näetsen ”parempia” pelejä Gametownista, käytettyinä sekä uusimman Mortal Kombat Kompleten (onko se nyt kymppi sitten?) ja 3 indie-pelin kokoelman, josta löytyy Trials HD, Limbo sekä Splosion Man.

Varsin mukavasti on saanut aikaa kulutettua noiden ääressä. Etenkin Mortal Kombatin, joka voihyväluojakiitos, on palannut enempi 2D- ja sarjakuvahenkeen kuin ne aiemmat 3 ja 9 välissä olleet kummajaiset. Virtua fighter Virtua fighterina ja Mortal kombat 2D:nä, kiitos.

Graaffisemmaksihan tuo väkivalta tuossa Mortal Kombatissa on toki mennyt, vaikkei mitään äärirealistista vielä olekaan, eri toten röntgen-animaatioina näytettävät luunmurtumiset ja kaularankojen rankaisut aiheuttavat epämukavaa väristystä muuallakin kuin pelikonsolin ohjaimissa. Sehän sen pelin kätsi oli jo -93 kun ostin Amiga 500:lle Mortal Kombat 2 -pelin :D

Semmosta ja tämmöstä. Sitten varailin ja maksoinkin jo ennalta Tour de Saksammaan, jonne lähdetään poikain kanssa ajelemaan Audi A6 Avastilla  Avantilla (kai se tommonen oli?) . Reissuetapit kulkevat seuraavanlaisesti:

Munchen (Saksa) -> Liechtenstein -> Strasbourg (Ranska) -> Luxemburg -> Liège, Belgia -> Amsterdam, Alankomaat -> Düsseldorf, Saksa. 6 maata viikossa. Tuosta voi jättää toki etappeja poiskin (esim Amsterdam ei ole reitillä) jos näyttää ettei jakseta ajella. Jokatapauksessa tuo tekis 1423km viikon sisään ja jos jättää Amsterdamin pois vaan 1090km.

Eli varsin riittävästi kertyy ajokilometrejä viikon sisään 4 kuskille :) Mitenhän sitä osannee automaagivaihteisella ajella… varmaan ihan hyvin, ompahan yksi poljin vähemmän arvottavana.. ööhm :x

10. päivä on tulevan työpaikan palaveri, katsellaan kokonaisuutta kasaan ja pähkäillään, mikä se minun titteli ja palkka sitten lieneekään. Eiköhän sieltä ihan mukavaa dataa tullene.

Minä rupian nyt katteleen L.A. Confidental -leffaa, en malta nukkua ku jännittää. Huomenna on nähkääs treffit. :o