Itsenäisyyspäivää!

Alunperin olin aikonut kuluttaa maanantain Rotos Ry:n pikkujouluissa ja Rotosrockissa, mutta jotenkin oli semmonen perinteinen ”enpäs jaksakkaan” -olo, kun pitäisi reagoida. Onneksi sitten aviopari Risulainen keksi tulla kylään, kun oli käymässä Oulussa kylpyläreissulla Annen synttäreiden kunniaksi. :)

Käytiin sitten muutamalla Gloriassa ja höpötettiin asiaa ja asian sivusta kaikkea mitä nyt kavereiden kanssa voi höpötellä. Mukava vaihtoehto.

Olin muuten turhan optimistinen, että hammaskivut olisivat jääneet siihen operointihetkeen ja sen jälkeisiin pariin päivään. Ei jäänyt, en tiedä, onko tässä nyt joku hiontavirhe, mutta tuntuu että hampaat yhteen purressa yläposkihammas ”uppoaa liian syvälle” ja saa aikaan semmosta vittumaista jomotusta. Kylmällä ja kuumalla en hoksannut että olis mitään tekoa tuon kivun voimakkuuden kanssa, ehkä se kontrollissa hiotaan sitten vielä tasasemmaksi, jos tosiaan siitä on kiinni.

Tänään on tarkotus juhlistaa itsenäisyyspäivää ”jollain porukalla” ja ajattelin sitten kun aamusella saan ruhoa ylös kentästä, lämmitellä saunan ja kokkailla makaroonilootaa loppuviikon tarpeiksi. Ja kuunnella reggaeta ja semmosta.

Hyvää itsenäisyyspäivää, itse kullekin ja millekin säädylle!