Unelmien poppibändi

Oh ja voih minkälaisella unella minua taas paiskattiin.

Näin nimittäin unta, että firman työporukan kesken meille annettiin tehtäväksi väsätä poppibiisi. Muutenhan ongelmaa ei olisi ollut, mutta se piti sovittaa muun työajan yhteyteen ilman ylityötunteja, ja toisekseen kukaan meistä ei osannut soittaa näitä perinteisiä analogisia soittimia. Tabulatuureja käytiin läpi Akin kanssa sitten netistä ja opeteltiin otteita, Enayet teki ääniharjoituksia kun se me valkattiin laulajaksi hyvän englannin ääntämisensä vuoksi. Meikäläinen oli rummuissa ja sanoittajana.

Ripattavana a.k.a uudelleen sovitettavana biisinä oli joku amerikkalainen jollotus, jossa mies laulaa energisesti ”Take me back! La lallalla lalla laa!” ja muutapa en siitä muistakaan. Hirmu hankalaa oli se biisin teko, että sympatiat vaan heille ketkä oikeasti tekevät biisejä ja vielä ihan omissa päissään. :D

Varmaan tuo juttu jäi mieleen siitä kun veljeni pikku-Ville kertoi saaneensa idean uuden biisin tekemiseen kun oli nähnyt jonkun epäonnisen fillaristin jäävän auton alle Iisalmen bussiaseman tuntumassa. Ja iltasella katsottu leffa Pitkä Kuuma Kesä myös varmasti oli sävyttämässä tunnelmia. Ja töissä Aki kuuntelutti yhden tekemänsä biisin aamusella.

Jäi kai mieleen, etten ole itse tehnyt aikoihin biisejä, en ainakaan mitään julkaistua zipaletta, ja aivo päätti pieraista unen sekaan sitten pullaa ihan tarpeeksi. Kaitpa se pitäs joku biisi sitten tehdä, konemuusikon roolissa. Ideoita saa heitellä, nimiehdotuksia ja tunnelmointeja..?