Auto ja kartta

Jou mään.

Isä tuossa keksi joku viikko sitten, että heitillä on äiten kanssa jäämässä Corolla jouten, ja auton käyttöarvo on myyntiarvoa suurempi, niin voisin sen auton saada heiltä kuleksimasta. Sillä voi sitten ajella hurruutella kaskon bonareita suuremmiksi ja hakea sitä ajotuntumaa. Plus nyt voi viedä ensimmäistä kertaa elämässä romua kaatopaikalle, kun ei tarvitse fillarin tai bussin varassa olla :D

Tästä ”kaupasta” innostuneena päätin samalta istumalta ruveta katselemaan kelpoisaa GPS-paneelia, joka neuvoisi ajoreittejä kun huristelisi menemään ja törmäsin yllättäen Asus Transformer -padin jälkeen HP Touchpad -nimiseen padiin, jota on kehuttu, mutta joka myynnissään kuitenkin floppasi jenkeissä. Sitä oli yhden ehtoon ajan saanu 99-149 dollarin hintaan jenkkilästä, mutta Suomeen eivät ruojat sitä monellekaan siihen hintaan toimittaneet.

Huuto.netissä huomasin sattumalta tuossa kympin maissa, että 32 gigan tallennustilalla oleva lauta maksoi 225e ja huutelin sitä sitten vartin ajan jotain toista jampettia vastaan, loppuhinnan keikahtaessa 265 euroon. Oma kipurajani olisi ollut 300 euroa, joten jäin ”voitolle”.

Eli nyt on siis hyvä kombo kasassa, jahka padin saan kuluvan viikon aikana, ja käyn hakemassa Corollan Iisalmesta, jahka porukat saavat Carinansa kuntoon ja Corolla jää heiltä yli. Sitten diesel- ja ajoneuvoverot maksuun ja katsastuskonttorille rekisteri siirtämään ja eikun ryn ryn ryn.

Koska kyseessä on Corolla, se tarvitsee tietysti Wunderbaumin että mp3-toistokykyisen radion. Tai nyt, padin ollessa olemassa, ainakin kasettimankkaan menevän adapterin, että voin huudattaa Scooteria ja Pandoraa padi-lähtöisesti.

No joo, jäitä hattuun. Pääasiassa auto tulee kauppareissuille näin alkuunsa, ja toki sillä on iisimpi käydä omia aikojaan porukoita moikkaamassa myös.

Joukkoliikenne saa nostaa hintojaan miten tykkää, minä painan hiilijalkaa kasvihuonekaasulla ja ajan pakokaasun punoittamaan auringonlaskuun.