(Par)rakas päiväkirja..

No niin, eihän se autolla ajelu niin vittumaista ollutkaan. Painajaisten kyllästämänä pelon sekaisin tuntein nostin kytkintä ja vierin mukulakivikatua pitkin torin reunaa, pientä hakua kytkimen kanssa kun tuo lapio koiven päässä on kokoa 48 noilla skeittitossuilla. Maiharit olis 47, jos sillä koolla on väliä, mutta paksumpi ja jäykempi pohja eivät ainakaan Transitilla ajellessa antaneet minkäänlaista responssia, eli slimmimmät skeittarit oli oikein jees.

Ekalla 21 min rundilla bensaa kului meikän tahtiin 7.2l/100km kohti ja toisella 29 min rundilla 6.9l/100 kun kuuntelin tätin (joskin että oli varmaan meikän ikänen) ohjeita ja mentiin moottorijarrutuksilla ja kakkosvaihteilla risteyksiin, niin alenihan se sen 3 desiä (per sata kilomeetteriä).

Maanantaina itse II-vaihe Välikylän huudeilla liukkaan radalla 07.15 – 11.30 ja sitten teoriaa 12.00 – 15.00 koululla. Eiköhän se siitä, kysyvät jotta haluanko ajella aamusella Välikylään ja tahonhan minä! Sillä hinnalla, kaikki riemu repiä irti.

Tälle illalle ei ole ihmeempiä muita suunnitteilla. Huomenna jos Samulia ja Nelliä näkis NGO:ssa iltasella; Nellin tutulla oli synttärit siellä ja sai kuulema jengiä vörmiä sinne muitakin, ja ainahan musta on kiva tutustua uusiin ihmisiin.

Kävin kyselemässä vihdoin Oulun taidekehyksestä mitä maksaa teline (75e), mitä akryylimaalit (pienet 2.80e, keskikokoiset 5e ja suuret törpöt á 13e), mitä taulupohjat (8e 160 x 80cm), mitä vernissa (6e) ja mitä siveltimet (0.80e riippumatta koosta) ja palettikin oli vitosen luokkaa. Lastulevy, jossa reikä. Niitä kakkulappion näköisiä kihveleitä en tarvii, sen maalin saa sekotettua siveltimen toisella päällä tahi kertakäyttölusikallakin ihan fine.

Eli jotain 200e luokkaa olisi semmoinen pompsi, että saisin 3 tauluideaa projisoitua näillä lihasta valmistetuilla ulokkeilla tauiuiksi asti ja seinälle.  Ja onhan se terapeuttista ja kivaa ja vaikka mitä, sen ohella että saa uniikit seinätaiteet (olettaen ettei plagioi).

Töissä on ensi viikko viimeinen viikko koeaikaa. Huisaa, sitten meikän duuni muuttuu vakituiseksi.

Me… with my reputation, what were they thinking.. *gnarl* ;)