Töitä ja joulua.

Sain töitä. Tällä alkaneella viikolla pitää jossain vaiheessa käydä allekirjoittelemassa työsopimus ja työt alkavat varsinaisesti 4. Tammikuuta, 2010. Tulevaisuudessa, jolloin autot lentävät ja ihmiset niiden mukana. ;o

Että sama olisi ollut kai olla ilmoittautumatta työttömäksi ollenkaan. Tuntuu että työvoimatoimisto on semmoinen vähän turhan oloinen instanssi monesti näissä meikän työllistymisissä. Siellä pitäisi tämän viikon puitteissa käydä sanomassa, jotta työt alkavat taas ensivuoden puolella, että sori nyt tästä, kun taas kerran kävin ilmoittautumassa työttömäksi ja saman tien, parin viikon sisällä ilmoitan että sain omia teitäni pitkin työpaikan järjestettyä. No, niiden omaa työtähän se kai lienee vain helpottaa, kun tilastot kaunistuvat taas hieman..

Tällä viikolla viimeistelen projektit kasaan ja kirjoitan pisteen (tai puolipisteen) koodeihin ja suljen työkansiot. Sitten voisinkin periaatteessa pakata koneen läjään ja lähteä porukoiden luo Iisalmeen joulun viettoon. Pitää vain odotella tilaamani Bluray-asema ensin, etten pääse epänörtähtämään joululomien aikaan, kauhea kohtalo olisi sellainen.

Hyvin menee reppuun seuraava työ- ja viihdepiste: Acer Revo R3600 minipc, langaton Ione-näppäimistö+tattihiiri, 1Teratavun ulkoinen kovalevy ja kohta saapuva Bluray-asema. Jää tilaa vielä parille sukalle, paidalle, kalsarille ja Sony PSP-käsikonsolille.. PSP:n saa ulkoiseksi näytöksi Aceriin jos mielii (mitään järkeähän tässä ei siis ole, mutta hauska kuriositeetti) :)

Porukoilla on kuitenkin monitori ja televisio, joihin tuon saa kiinni, sikäli mikäli mielii tehdä töitä tai katsella leffoja.

Jouluaaton ja uudenvuoden vietosta ei ole mitään havaintoa; joku alustava idea oli Julian, Kristen ja Harrin kanssa hakea Hyperkuningas Puokkarin Romeo-pitseriasta (sellainen 1.3m halkaisijaltaan oleva pitsa-rieska) ja syödä sitä sitten joulun välipäivät tms. Harrilla tuntui olevan töitä normaalisti uudenvuoden aattoon saakka, Juliasta ja Kristestä en tiedä. Itselläni on nähtävästi vapaata. Ellen keksi jotain ekstranakkia, tuskin keksin. Toivottavasti ei keksi kukaan muukaan :x

Tänä vuonna voisi olla niin, etten hostaa uudenvuoden bileitä. Eiköhän sitä jonkun (muun) luokse aina pääse, syytä olisi. Monet uudenvuodenjuhlat ollaan hostattu. Attanas! :)

Tämmöistä tänään, rakas päiväkirja.