Ihan tavallinen sunnuntai

Heräsin aktiivisesti 15.20 ja soitin Julialle, onko eilen hehkuteltuja ruokajuttuja oloillaan tai tuloillaan, mutta Julia ei vastannut. Harri soitteli myös ja sano olevansa menossa St. Michaelsiin tsekkaileen miten Haurun loipparit edistyy. Mietin siinä kölliessä vielä että nukkuisko lisää vai lähtiskö pihalle. Vaihteen vuoksi pihalla satoi, eikä oloni ollut erityisesti vastustuskykyä nostattava; kevyt flunssavilu yllä mutta päätin hypätä ulkohousuihin ja maihareihin ja nykästä takin niskaan. Että käy nyt ainakin syömässä, jos ei muuta.

St.Michaelsissahan ne jätkät sitten oli ja jotain höpöteltiin; Harrin kanssa lähettiin sitten Bei-jingiä kohden että lounasbuffettiin. 12.80e oli kuitenkin ihan liian suolainen hinta, joten suunnistettiin takaisin keskustan suuntaan ja käytiin Raxissa. Raxiin oli tullut jotain uusia naksuja, friteerattua Jotain. Maistu etäisesti kalalta, etäisesti katkaravulta muttei oikeastaan sitten lopulta muulta kuin friteeratulta korppujauholta. Söin niitä aika monta :D

Huomasin myös, että vastapuristettu tuorevalkosipuli sopii loistavasti katkarapu-ananas-pitsan kaveriksi. Perinteitä vasten Raxissa ei ollut pikkupentuja kitisemässä tai kiljumassa, oli hyvä syödä siellä rauhassa ja höpötellä Harrin kanssa henkeviä.

Viikonlopun valokuvailut menivät kuvausmallin flunssan takia käteen, mutta kattoo nyt miten tässä viikolla ennättää kohtailemaan. Eipä tässä tän ihmeitä taas. Öitä.