Suunnitelma A

Ihmisellä pitää tunnetusti olla päämääriä, unelmia ja tavoitteita, jotta elämässä olisi joku suunta, eikä kaikki olisi vain yhtä suloista hengailua ajan ja tuttavien pyyhkiessä ohi, kun itse katselee levähdyspaikalta ohituskaistalla viilettävien päämärien, unelmien ja tavoitteiden toteutumista pala palalta. Noniin, pengoin taas Internetin sokkeloisia syövereitä ja löysin bookmarkeista ja ulkomuistista pari hauskaa linkkiä, jotka voisin asettaa päämäärikseni tästä hetkestä vuoden päähän.

Ensimmäisenä se, että olen etsinyt Sony PSP:lle tarpeeksi kyvykästä ja intuitiivista sekvensseriä, jolla saisi reissussa sävellettyä mielessä poukkoilevat plurinat ja törähdykset todellisuudeksi. Dosbox-emulaattorin kautta ajettu Fast Tracker II ei oikein futannut, koska se vaatii tehoja, joissa PSP ei taas emuloinnin yhteydessä enää niin loistakaan, kun kaikki komennot pitää kääntää ja tulkata, mulkata ja solkata, tavuttaa ja oktetittaa ja vice versa, jotta tuo bdrum.iff sample jaksaisi soida edes lähestulkoon 135bpm:n tahdilla taskupiruni piskuisesta kaiuttimesta.  Tällainen pätevä sekvensseri kuitenkin löytyi, ja sehän on:  PSPSeq

Päämääräksi siis, että vuoden päästä on tuolla tehtynä biisi. En nyt aseta mitään erityisiä rajoituksia, jottei jää tekemättä. Kestoa 1 sekunti – 1 tunti. Se vois olla rajotus.

Toiseksi tulee unelma, ja sehän on jo pitkään ollut total isolation, joka on nyt viime aikoina ollut uhattuna, sillä ympärillä pyörii niin mielenkiintoisia ihmisiä (plus sitten ne, joiden ympärillä minä itse pyörin! \o/). Eli täydellinen eristäytyminen, joskaan ei aistideprikaatioon saakka, mutta rauhoittumiseen ja luovuuden kohottamiseen tähtäävällä eristäytymisellä. Tähän auttaisi hyvinkin erämaakämppä, jossa voisi asua vuodenajasta riippumatta. Kunnan sähköverkon se tarvitsisi ja ehkä paskakaivon tyhjennykset, mutta siinäpä kriteerit. Netti, jos toimii pulikan kautta niin oi onnea. Tällainen ”erämaakämppä” onkin jo katsottuna, eli linkki: Punainen talo, Utsjoki

Unelmaksi siis etäinen asuinsija, josta kuitenkin pääsee autolla köröttelemään kauppaan, postiin ja Alkoon.

Viimeisenä on tavoitteen vuoro, ja se oli hetki sitten se, että tilillä olisi jouluna 5 000 euroa säästössä joten eiköhän tuo tavoite ole ihan hyvä ja realistinen näin 6 kuukauden tavoitteeksi. Itseasiassa viiden kuukauden, sillä tämän heinäkuun palkkatulot menevät hyvin pitkälti elämysmatkailuun siellä Ukrainassa.

Elämä on liian lyhyt, mutta ei minulle :)