Kipiänä

Viime vuonna tähän aikaan oli korona (joka jäi aika miedoksi 3 päivän kuumeilullaan ja pääkivullaan) ja nyt on sitten angiina – tätä pöpöä ei olekaan ollut 20 vuoteen; muistelen että armeijassa viimeksi.
Kurkkukipu on ollut väliltä kova – sietämätön, mutta 10 päivän antibiootti/penisiliinikuuri tuntuu alkaneen jo purra, voi sentään taas hengittää suht normaalisti.

Yhteispäivystyksen kautta sain ihan paikalleen osuvan diagnoosin ja reseptin, mutta sunnuntaipäivän kiinniolot paikallisapteekissa sotkivat suunnitelmia hieman; autolla kuitenkin onnistuin liikkumaan, kun jostain syystä kuumetta ei tullut eikä ole kuulunutkaan sitten angiinan kaveriksi, hyvä niin.

Pari päivää pitää olla töistä pois, koska kyseessä on pisaratartuntana leviävä pöpö, enkä toivo kenellekään näitä kurkkusärkyjä mitkä itselle taikoutuivat viikonlopun ajaksi ja osin vielä tälle alkaneelle pääsiäisviikolle.

Tosiaan, se olis perjantai tästä viikosta vapaata, samoin maanantai seuraavasta viikosta. Jos säät pysyvät kirkkaina ja lumisateettomina ja oma terveydentila tästä vielä nousee, niin sittenpä se olisi mökillä nyt vihdoinkin sitä ajanviettämistä ja tuulettamista sekä mahdollisuuksien mukaan myös vähän käydä jo läpi huonekalujen paikkaa ja sijaintia.

Tämmönen sairastupapäivitys, kyllä tää tästä sitten taas :)