Sometauko

Eilen sattui jotain poikkeuslaatuista. Kello 18.30 Suomen aikaa, Facebookin DNS:t menivät nurin (tai niin meille käyttäjille asia esitettiin jäljestä päin). Tästä voi olla tietysti montaa mieltä, myös mainittiin ”toisaalla”, että 1.5 miljardin ihmisen fb-tilien tiedot on nähty myynnissä hakkerifoorumilla.

Noh, elin sitten koko maanantai-illan ilman Facebookin selailua. Messenger ja Whatsapp olivat kuulema myös jumissa, mutta niistä ei koitunut suurempaa menetystä tällä haavaa. Tekstareita piti tyttökaverin kanssa pistää, näemmä sekin optio on vielä olemassa muuhun kuin palvelutarjoajan mainoksiin… :P

Noh, tämä herättikin sitten ajatuksen, että voisin tämän viikon mennä ilman Facebookia. Tunnukset ovat vielä olemassa ja esmes virtuaalilaseilla pitää tunnistautua edelleen FB-tilin kautta, joten tietojani en ole sieltä poistamassa. Jos niillä joku tahtoo tehdä rahaa, niin siitä vain.

Että katselempa miten tällainen ulkoisesta kipinästä starttaava, omaehtoinen some-tauko nyt luistaa allekirjoittaneen kohdalla. Jos on asiaa, niin luuri ja irkki tavoittavat.

Moro.