Lomalainen

Aamulla heräsin tosi unenpöpperössä kännykän soimiseen. Kannatti vastata, sillä sieltä soitteli Nokialta immeinen, että töitä sait, onneksi olkoon! :)

Kesän ajaksi määräaikainen työsopimus, ja jos osoittaudun hyväksi työntekijäksi, niin sijoittuminen uusiin projekteihin on elokuun jälkeen erittäin todennäköistä. Mahtava homma, helpottuu kesä ja kaikki kyllä kummasti. Duuni on fillarimatkan päässä (2.5km) ja … vaikka nyt ei ollut aiemmin mikään polte autoa laittaa niin on sen hankkiminen nyt taas askelen verran lähempänä :)

Kuten jo aiemmassa postauksessa kuvalla hehkuttelin, niin inssihän meni ekakerralla läpi tiistaina ja 2 viikon sisällä pitäisi olla noudettavissa muovinen ajokortti katsastuskonttorilta. Hulppeeta :)

Hyvä oli vaeltaa puhelinsoiton jälkeen unisin silmin keittiöön, että jee, töitä ja ensimmäinen näky mikä näkyy ikkunasta on tämä:

Liputuspäivä

En keksinyt ainakaan kalenterin mukaan mikä liputuspäivä nyt on (ehkä koulujen päättäjäiset peruskoulussa?), joten pähkäilin että pakko olla siitä syystä että Ruottis sai töitä. Ihan must. Jeejee! :)

—————-
Now playing: Space Tribe – R U Normal