Syysflunssa tälle vuodelle

Viime viikon tiistaina (1.10.) iski sellainen viipyilevä huonon olon aalto, joka sitten iltaan tultaessa tunnistautui aika selvästi syysflunssaksi. Nenä tukossa, otsa kipeä ja lievää valoarkuutta silmissä.

Viikon edetessä ilmaantui kuiva yskä, jonka mukana ei tuntunut millään irtoavan limaa tahi kakopalloja tai mitään ylipäätään. Kuumetta ei ollut missään vaiheessa, runsaasti unta tuli vedettyä.

Runsaalla unella meinaan tosiaan sitä, että nukuin enemmän vuorokaudesta, kuin mitä olin valveilla ja se tuntui auttavan tylsällä tavallaan parhaiten.

Unet olivat perinteisiä, irrallisia välähdyksiä sinne tänne sijoittuen, ei mitään kuumeuniin viittaavaa junnausta tai toistuvia hokemisia, jollaisia joskus on rasittavasti korkean kuumeen aikana tullut nähdyksi.

Kurkkukipu sijoittui oikealle puolelle kurkkua ja koski yskimisen yhteydessä melkoisesti. Kertaalleen pääkipu yltyi sen verran suureksi, että piti ottaa yksi 500mg parasetamol-porejuoma.

Saunassa sain onneksi hartialukot auottua eilen, sekin varmaan helpotti pääkipuilua, kun sai nukuttua rennommin.

Mitään muuta tässä ei olekaan kerennyt oikein sattua.

Nettiadapteri (Asus USB N-10 -mallinen) paukahti eilen ja siirsin 4G-reitittimeni vain tietokoneen lähelle ja vedin netin piuhalla (RJ-45) koneelle.

Säästin kympin, kun ei tarvinnut ostaa uutta langatonta (ja näennäisen turhaa) Wifi-USB-adapteria. Jippii.