Kuukauden kuulumiset

Hoh, huomasin etten ole blog&artiin paljoa kirjoitellut viime aikoina, lähinnä kai siksi ettei ole ollut niin paljoa mistä kertoa. On tietysti aina jotain, mutta pääasiassa tämä työtön aika on tullut kulutettua neljän seinän sisällä vanhoja sarjoja katsellen ja yöllä (kun vuorokausirytmi on sekaisin) on tullut tehtyä JavaScript-virityksiä ja sivupohjia kuvitteellisille  … jutuille.

Maalaiskomedia-trilogian kattelin tuossa, sekin jännä trilogia, että siinä on neljä osaa. Mukavaa maalaisromanttista kuvausta Kuusniemi-nimisestä paikkakunnasta jossain päin Suomea. Ei ole itseasiassa mitään käsitystä missä päin se sijaitsee, kun paikallisilla ei niin selkeästä erottuvaa murretta erotu. Tai sitten kaikilla on se oma murteensa, ehkä koko Kuusniemi on keksittyä legendaa. Mukavaa maisemakuvaa ja oma mielikuva vain vahvistuu, että olisi kiva omistaa omakotitalo maalta. Periaatteessahan nyt ei sido mikään, paitsi raha. Www-töitä voi tehdä virtuaalisesti mistä vain, tietty Suvilla on työnsä täällä Oulussa.

Mitähän muuta sitä on tullut tehneeksi. Hain kahteen työpaikkaan: Verkkoasemalle ja Mainonnan työmaalle, mutta en päässyt kumpaankaan, joka vähän laski fiiliksiä, mutta kaipa vastaavia tilanteita tulee vastaan myöhemminkin, ei vaan saa antaa itsensä masentua — eniten kuitenkin juuri vituttaa se että yrittää kaikkensa, mutta silti tulee hylätyksi, eikä oikein keksi mitä voisi tehdä eri tavalla tai edes paremmin? Vaikiaa tämä.

Pitäs ostaa vaihdettavilla levypainoilla olevat käsipainot niin sais joutoajoilla käsilihakset vähän parempaan kuosiin, tosin eipä tässä liene muuta nosteltavaa lähiaikoina kuin ne painot, ettei voi oikein harjottaa käsilihaksia jotain erityistä tarkoitusta varten, kuten vaimon kynnyksen yli kantamiseen tms. Suvi saa taas jänniä ideoita varmaan edellisestä lauseesta :)

Sellaista. Tämmöstä. Täällä ja nyt.

—————-
Now playing: Machinae Supremacy – Need For Steve