Perusmies Jantunen

Keksin tänään läjän uusia ja hienoja asioita. Suuren osanhan tässä on jo tietysti unohtanut, mutta listaanpa pari hienoa tähän. Nyt:

  1. Windowsissa on mun mielestä aika tuskaa siirrellä eri hakemistojen välillä tiedostoja (asemalta toiselle jne) ja tähän käy kivasti Windowsin mukana tuleva cmd.exe, jossa tekstitilassa voi movettaa ja copyttaa tiedostoja vanhaan DOS-tyyliin. Sittenpä iski tenkkapoo, kun piti saada siirtelyjen jälkeen zippi-paketti duunia varten ja olisi pitänyt resurssienhallinnan kautta klikkailla kovalevyn syövereihin. Kokeilin ihan Unix-logiikalla, saisko resurssienhallinan auki komennolla ” explorer . ” ja jumaliste! Se toimi. :)
  2. Heitin SMC:n rautamuurin / nathubin pois pari viikkoa sitten tulleen Zyxelin natwlanhubin tieltä jotta netti vilkastuisi yhden turhan firewallin poistumisen jälkeen ja tartteisi konffata vain yhtä muuria — nopeutuihan se, nyt valuu roinaa sisään entisen 35kbit/s sijaan 600kbit/s :o
  3. Huomasin että hiukan pohjaan palaneet voin makuiset popkornit on selkeesti paremman makusia kuin ei-pohjaan-palaneet.
  4. Löysin  Sony PSP:n mukana tulleen pelidemo-levyn ja pääsin vihdoin pelailemaan .iso / .sco -tiedostoja muistikortilta. Yllättävän hyviä pelejä löytyy ilmaiseksikin (en siis tarkoita warezia, vaihteeksi :P) tuolle taskukonsolille.
  5. Tämä nyt ei ole tämän päivän tuotos, vaan eilisen, mutta nätti siitä tuli silti. Ohjeistuksena, että kuvia voi raahata hiiren nappi pohjassa miten tykkää ja kuvan näyttöresoluutiota vaihtaa tuplaklikkauksen jälkeen raahamalla hiirtä valitsemaansa suuntaan. http://ruottis.kapsi.fi/webdesign/kissmyass
  6. Sain valmiiksi hyvin flash-henkisen nettisivuprojektin mainostoimistolle jonne pyrin töihin, ja pistän linkin tänne jahka se nettiin asti selviää :)

Siinäpä noita, tämän puolen alkuvuoden tuotoksia. Aika meikä-henkistä settiä niin kuin aina. Enpä muutakaan osaa olla :D

Huomenissa, itseasiassa tänään jo.. Kellohan on jo, vittu, aamuviiden – on tarkoitus mennä Hullu-Harrille saunomaan illalla ja kokkailla jotain safkan kaltaista. Varmaan se on sitä perinteistä pekonimakkaraa oluella, mutta tartteeko sitä karmeempaa kurmeeta ollakaan tämmöselle pulskalle pojalle. On kissalääkkeetkin taas ajantasalla, niin ei se Harrin kissa niin ala ahistaan.

Mitäpä tässä enää vatuloihtemaan, painun petiin että jaksan aamusella kympiltä kiikutella tuon nettisivuproggiksen duunipaikalle pomojen ihasteltavaksi. Öitä! :)