Hei hei, heinäkuu

Kuu on taas loppupuolellaan, ja tämä saa olla näillä näkymin tämän kuukauden ainoa päivitys. Lomafiiliksissä on menty, vaikka lomallahan tässä on maaliskuun alusta saakka oltu. Vähän turhankin lujaa on vaihteeksi mennyt, pyörän sarvien yli on tultu naama edellä maahan ja nyt sekään ei enää onnistune, koska kadotin koko fillarini. Kesken talutuksen se katosi, alkoholilla oli osuutta asiaan ja olen tässä jo muutamankin kerran viettänyt useamman tunnin tuota mankelia etsien. Ei ole toistaiseksi löytynyt.

Positiivisemmista jutuista, tutustuin vaihteeksi mukaviin ihmisiin Hailuodon reissulla viime viikolla (tiistai – perjantai) ja Munchkin Cthulhua oli kerrankin kiva pelata, ei se ihan niin tappotylsä olekaan kuin olen ajatellut. Kyllä Munchkin on tylsimmilläänkin silti hauska peli.

Tässä alkaa olla semmonen keskiloman vaihe, sillä seuraavaksi pitää ottaa taas haltuun opiskelijan roolia, koska kasvatustieteellisen opinnot alkavat syyskuussa ja sitä ennen on parin päivän seikkailupedagogian opinnot melomisen merkeissä Oulun edusalueen vesistöissä. Eiköhän nuo etene, pari sosiaalisen median kurssia ajattelin osaamisen osoittamisena vetää, kun ei niitä oikein hyövää suorittaa, kun niitä ikäänkuin tässä olen 4 vuotta opettanut ja 20 vuotta opiskellut :)

Tämmöstä tänne, facebookissa sitte ajankohtaisempia.