Toukokuun funtsintoja

Opekouluun en tänä vuonna sitten tosiaan päässytkään, en muista pistinkö siitä mainintaa tänne, mutta tuskinpa. Aiemmat höpöilyt näyttävät olevan huhtikuun alusta, ja vappukin jo meni, joten niin. En päässyt. Ei siinä mitään, haen sitten ensi vuonna uudestaan :)

YT-neuvottelut päättyivät firmalla ja vältyin siltä, lomautuksilta ja muulta negatiiviselta.
Hanketyöt jatkavat kevättä juhannukseen saakka, sitten on parin kuukauden kesäloma ja ajatuksissa on Berliiniä ja Kroatiaa – tällä kertaa voimassa olevan passin voimin.

Tuntuu, että tähän kevääseen on mahtunut yhtä sun toista, niistä päivityksiä hyvässä ja pahassa Facebookissa enemmän. Tuntuu, että tämä Blog&Art alkaa olla vähän turhan tyhjyyteen huutelua, etenkin kun tämän suoran kommentointiominaisuus on syytä pitää jatkossakin pois päältä (älytön määrä tulee spämmiä silti läpi).

Noh, jatkan tätä, ehkä tämä on semmoinen yleisluontoisempi kuin FB. Tänne ei tarvitse tunnuksia, jotta pääsee lukemaan mitä kohtsillään keski-ikäistyvän miehen päässä ja arjessa pyörii :)

Yleisein tason jutuista tuli mieleen tietysti sää, ja sitä on riittänyt. Siis säähän liittyviä havaintoja, sään määrä noin yleisellä tasolla lienee vakio. Sitä on. No, nyt on ollut todella kylmää parin viikon ajan, päivisin on tullut välillä lunta ja välillä paistanut aurinko.

Tällä hetkellä, kello 21.04 Toukokuun 7. päivänä on +4°C ja sää on aurinkoinen. Ihan mukavan näköinen ilta, valoa kestää sinne vähän kympin päälle ja sitten valahtaa kangas auringon eteen ja tulee pilkkopimeää.

Tämmöstä tänne.