Hei, heinäkuu

Oho, en oo muistanu ollenkaan päivitellä tänne mitään tässä kuussa. Se juhannus varmaan ja yleinen lomakusoilu on olleet suuresti syynä tähän.

Kävin Iisalmessa mutkan kuun alussa(?) ja sittemmin oon nähnyt kavereita, juonut olutta ja heräillyt ihmeellisistä paikoista. Niinku aina lomalla, mutta nyt vähän enempi ehjänä ku esmes vuosi sitten en.

Ilosaarirockissa olin toissaviikonloppuna (tai siis viikko sitten, miten näitä laskettiin?) ja reissu oli onnistunut, vaikkei suuresti ne bändit sitten houkutelleetkaan. Oli liian kivaa leiriseuraa vissiin, kun musa oli leirissä parempaa kuin alueella ja muutenki jotenki laiskotti. Se Joensuun uimaranta on kyllä mainio, vaikka sinne on Ravileirinnästä se kolmisen kilsaa matkaa.

Tämä viikko on vilissyt Kemppaisia, kiitos vaan Matrix. Tiistaina tuli viesti yheltä, että tulis käymään keskiviikkona, ja tulikin – höpöteltiin vuoden aikana tapahtuneita juttuja niinku joka vuosi on tullut tavaksi ja käytiin syömässä makkarapotut Limingantullin auto-GP:llä. Käytiin myös koeajaan Mersulla mutka Tuiran lidlillä ja kehuja sai auto, muiltakin kuin meikältä vaihteeksi :)

Torstaina käytiin sitten toisen Kemppaisen kanssa marjassa, poimimassa mustikoita Jossain Tuolla™ ja oli oikein onnistunut marjareissu, vaikka meikäläisen kädet taskussa suoritettu marjanpoiminta tuotti vain yhden pakasterasiallisen verran marjoja. Yömyöhälle, tai aamutuimaan asti meni se reissu sitten, ja ompa vain mukava ajella autolla pimeässä(kin) ja hyvän musan siivittämänä (Ukraina psytrance 2009-levy).

Perjantaina muisteltiin Julian kanssa medianomi-aikoja (lähinnä siis sitä opiskeluaikaa, valmistumisen jälkeen ei oo mainittavia tapahtunut sen suhteen) ja käytiin ainakin Pivossa ja kuulema Karaoke-7:kin ja päädyttiin numerobaariin, josta allekirjoittaneella ei akuutin nukutuskohtauksen jäljiltä ole suuremmasti muistikuvia. Kotia kuitenkin pääsin pitsa kainalossa ja heräsin ihan omasta sängystä, kaikki paikat ja fillari ehjänä. Fillari ei ollut sängyssä, vaan nätisti kämpän edessä, kuten kuuluukin.

Lauantaina käytiin jätkäin kanssa minigolffaamassa Hietasaaressa tuossa naapurissa, ja Nisuhan sen suvereenisti voitti. Uskomattoman monta hole-in-onea. Minä sain niitä vissiin kaks. Tai yhen. Meidän tiimi, eli minä, Niilo ja Kimmo, oltiin tasaväkisiä. Kaikkien pisteet kun sattuivat olemaan 75 / naama :D

Nisun pisteet oli 38 – ihan vertailun vuoksi.

Tännään heräilin pitkälti jälkeen puolen päivän, kävin leffassa kattomassa elokuvan ”Now you see me” ja pidin siitä kovasti – mukavasti piti otteessaan ja oli oikein positiivisesti yllättävä kokonaisuus. Leffassa mietin vielä, että käviskö yhdellä Snuussa, vaan ei sitten jotenkin huvittanut, joten fillaroin kämpälle ja korjasin PC:n (siinä sivussa kuuntelin Pink Floydia Spotifystä ja keittelin kannullisen Lapsangin savuteetä).

Nyt on patenttivirityksellä peli-PC taas kondiksessa, hirtin muistikamman paikalleen nippusiteellä ja puhdistin näyttiksestä pölyt – mokoma kun keksi lakata toimimasta tuossa perjantai-aamuna, ilmoittane BIOS-piippauksilla (LONG-SHORT-SHORT-SHORT) että joko muistit tai näyttis on siirtynyt Walhallaan.

Meikä on niin kovis, että reppiin ne molemmat takasin tähän realmiin ja nyt kelpaa taas tätäki merkintää kirjotella. Imacilla koitin jo aiemmin, vaan en muistanu salasanaani tänne, ni eipä sitte. Ainakaan sei oo sitte vissiin semmonen mitä käytän muualla. Uh oh, did I say too much?

Tämmöstä.

Ensviikolla on luvassa tiistaina lettukestejä ja torsta-perjantaiakselilla ammutaan Mersu täyteen hippejä ja ajellaan Imatralle, jossa on luvassa Kontufolk-niminen tapahtuma. Se on siis Konnunsuolla, Joutsenossa. Vaan Imatralla on tiemmä majotusjuttuja mahdollisesti kö siellä on tuo noin nii Jukka ja Saana :)