Ruska ja fillari, ja kevytmelankolia.

Sateista on ollut ja pyörällä on tullut liikuttua duunimatkat, ilman mitään ongelmia (jos nyt puuttuvaa takalokaria ei lasketa –> selkä on kurassa). Ensimmäinen kurssi oli ja meni, keskiviikkona oli viimeiset kontaktitunnit ja yleinen annettu palaute oli, että hyvin meni :) Saman porukan kanssa jatkuu sitten reilun kuukauden päästä, syysloman jälkeen.

Eipä tänne sen ihmeempiä kuulu. Aika hiljanen kuukausi ollut. Viime viikonloppuna kävin Jyrillä pelailemassa Formulade -nimistä (ensivaikutelmaltaan) tylsää lautapeliä, mutta joka sitten yllättikin (kun ajoin kakkoseksi) ja oli tosi mukava. Viiden tunnin etappi oli se. Saunassakin tuli käytyä.

Jottain syysmasista meinaa pukata vapaa-ajalla, jos ei ole koko ajan jotain tekemistä. Varmaan sitä nikkaroi sitten vanhempana innolla niitä ja näitä ja raivoaa jos ei onnistu. Ja varmaan siksikin, kun perusluterilainen mentaliteetti puskee pakolla jotain negatiivista mietittäväksi, kö töissä on nyt tosi mukavaa ja työkavereiden kanssa synkkaa mainiosti ja sieltä kurssiltakin tuli oivaa palautetta.

HTML5-juttuja on tullut puljattua sitten vähän joka ilta, ja nukuttua. Tulis jo lumet, vois siirtyä hyvällä omalla tunnolla bussi-reittien käyttäjäksi. Tälleen sateella sei oikein vielä tunnu perustellulta mennä bussilla. Tulee laiska olo.

Semmosta pentelettä tänään ja tässä kuussa.