Hilijasta

Eipä tässä ihmeitä ole sattunut, voisi taas vaihteeksi sanoa. Jotain kuitenkin, että jaksoin tämän blogin kaivaa taas kirjoitusmoodiin. Varasin ja ostinkin jo lipun The Prodigyn keikalle Helsinkiin 26. toukokuuta.

Samalle rytäkälle ajattelin, että kattelen ennakkoon, mitä kustantaa ja milloin pääsisi, reissaamaan Kroatiaan. Tuohon unelmien ulkomaan kohteeseen, johon olisin mieluusti jo viime kesänä reissaillut, jos ei olisi sattunut tuota onnetonta jalkaäksidenttiä kevättalvesta sotkemaan leikkauksellaan kesäreissuja.

Noh, kattellaan.

Töitarjouskin tuli torstaina, perjantaina jätin hakemuksen ja tulevalla viikolla odotellaan sormet ristissä ja peukalot pystyssä, mitä tulokset kertoilevat. Työ olisi joka tapauksessa mielenkiintoinen ja haasteita tarjoava, ja tasan 1:1 sitä mitä osaan :)

Tämä viikonloppu onkin mennyt sitten aika epätyypillisesti, oon lueskellut kirjoja sekä printtinä että digitaalisena ja katellut leffoja kankaalta; nyt tosin pyörii selaimen rinnalla Born on 4th of July, joka jostain syystä on jäänyt paitsioon aiemmin.

Toissapäivänä tämän Vietnam-leffojen katselun aloitti Full Metal Jacket ja aiemmin viime yönä katselin ikiklassikon, Good morning, Vietnam.

Surullinen sota, surullisia tarinoita.

Alkaa taas inhimillinen puoli heräillä, ehkä se tästä :)