Ruu- Ruotsalaisvitsi.

Silleenpä niitä rajoja kai rikotaan, että ottaa vain ja rikkoo.
Kaksi viikkoa sitten Remakka Standup-komediakeikalla lupauduin pienoisen yllytyksen tuloksena ilmoittautumaan mukaan tämän kertaiselle Standup-keikalle, esiintyjäksi.

Edellisyö meni pyöritellessä päässä semmosta koherenttia ja hallittua kokonaisuutta, jonka aamusella torppasin kun tajusin että yli puolet jutuista oli jotain aiemmin kuultua Jaakko Teppo & Konstaapeli Reinikainen -läppää. Pyörittelin sitten loppuviimein neljä päävitsiä kasaan ja mietin että jos unohdan jonkun, niin sitten improvisoin. Helppohan se siellä backstagella on meittiä, että jos unohtaa, niin keksii äkkiä uuden.

Voin sanoa, että aika todellakin on suhteellinen käsite, sillä lavalla ollessa aikaa oli käytössä hulppeat 5 minuuttia törsättäväksi, ja aika hilpakkaa se aika meni mitä siinä suu ammollaan ihmettelevän yleisön edessä pääsin sekoilemaan.
Palaute oli sekä kolleegoilta, että yleisöltä ällistyttävä. Omasta mielestä esitys meni ihan puihin, koska unohdin kaksi kantavaa vitsiä ja piti improvisoida tilalle uusia ihan suoraan lennosta. Tuntui kuitenkin purevan yleisöön ja Remakkalaisiin, oikein mukava fiilis jäi tuosta keikautuksesta kyllä! :)

En tiedä, päätyikö tuota mihinkään medialle talteen, toivottavasti.

Huh huh. Ja hampaatkin on nyt hammaskivestä puhtaaksi rapattu, reikiä 0 ja firmalta tuli palkkakuitti, että hammaslääkärikulut katettu 100%.

Kiitos Maailmankaikkeus tästä onnistumisien kimarasta. Kiitos! :D