Predators

Käväsimpä sunnuntaileffana katselemassa otsikon mukaisen rainan ja eihän tuo nyt niin paska ollut kuin olin ennakkoon kuvitellut. AvP1 ja Avp2 oli aika kertakäyttökamaa, mutta tuossa oli ihan hauskoja tvistejä juonessa ja muutenkin ihan mukavan oloista tarinan kerrontaa. Mitään yksityiskohtia sen suuremmin paljastamatta, kyllä oli Cube-trilogia kateltu kun tuota oli kirjoiteltu… ;)

Hauskan kuvan olisi saanut nokkelampi ja nopeampi kaveri otettua tuosta sisäänmenosta saliin: vasemmalle menee vain naisia ja oikealle miehiä; leffana vasemmalla Sex and the City 2 ja oikealla tämä Predators. Ja vielä nokkelampi olisi keksinyt pistää pedobearin taapertamaan oikean puoleiseen.. :x

Kävin fillarilla ajelemassa mateluvauhtia leffan jälkeen ja tsekkailemassa maisemia. Samat maisemat kuin ennenkin, mutta ainakin tuoksui kesä. Ajelin Kiikelin kautta torille, siitä Linnasaaren kautta Ainolaan ja Ainolan kiersin lohiporrasta myötäillen ja takapadon kautta hivuttautuen Myllytullin puolelle, jossa hörpiskelin Tuomenkukasta ostamaani muumi-limunaatia. Sivuhuomiona, että järkyttävän makeita limukoita ne lapsille nykyään tekee, en osannut edes yksilöidä mitä makuja tossa haluttaisiin maistuvan…

Myllytullista koukkasin sen verran takaisin Ainolaan, että kävin nimikoitua taloaan katsomassa (jossa muuten allekirjoittaneen täti ja silloinen miehensä asuivat joskus keltaisella 80-luvulla) ja näytti se vierusalue hyvinkin itäeurooppalaiselta ränsistyneine betonimuureineen ja graffiteineen. Tuli ihan Ukraina-sävärit, josta siitäkin taitaa olla aika tarkalleen vuosi nyt aikaa. Ja tiedän, en ole vieläkään saanut kaikkia kuvia nettiin saakka. Perkeles.

Ainolasta maleksin putkikamelini kera Lävistäjälle ja siitä Mäkelininkatua aina tönötaloni takapihan kautta hissiin ja hurauttaa pläjäytin kerrokseeni. Ohjelmassa ei tälle iltaa sen suurempia ole. Jotain CSS3-juttuja ajattelin penkoa huomisen eväiksi töielämää varten ja kuunnella Leevi & The Leavingsia ja uneksia raparperitaivaasta jossa köllöttäisin, vieressä mansikkasuun :)