Pakkasten toivossa

Yhtä jojoilevaa sulamista ja pikkupakkasta ollut koko talvi, mikä on tieten kokonaiskuvassa hyvä, koska sähköyhtiöiden pörssisopimukset ovat sieltä ja syvältä, poikittain ja tabascolla voideltuna.

Mökillä alkaa kattoremontti huomenna, joten kylmä ja kuiva keli on mitä enemmän toivottua nyt 3-4 päivän ajaksi, eikä se nyt minua henkilökohtaisella tasolla haittaa, vaikka pakkastaisi sitä -10C pakkasta pidempäänkin.

Sittenpä on sekä mökki- että liian rahan aiheuttamat huolet pitkäksi aikaa kuitattu, heh. Sittenpä sitä on tavoitetta kartuttaa taas säästöjä, ja sehän on aika hyvä tilanne kaiken kaikkiaan, sillä töitä on tehdä asti, ihan niin kauan kuin tehdä haluaa. Se on tosi hyvä tilanne, mikä ei ole mikään itsestäänselvyys tänäpänä.

Talviloman aattelin kyyröillä mökillä, tulee sitä talvielämisen tatsiakin ja saan tutustua sikäläisen paikkakunnan (kulttuuri)tarjontaan kaikessa rauhassa ja saan toivotun irtioton Oulustakin, sopivassa suhteessa.

Ja jos alkaa ihan raivona pelottaa tai muuten tympiä, niin kotia pääsee autolla sukkelaan.

Muutenpa siellä on alustavassa ohjelmassa huonekalujen siirtelyä, taulujen mallailua seinille ja nuohouksen perästä tulisijan lämmittäminen ja koettaa välttyä häkäkuolemalta :)