Vuosi 2023

Näemmä blogini oli jossain jumissa, ja joulukuussa tekemäni päivitykset ovat katonneet datan taivaaseen.
Sen verran joulukuussa tapahtui, että kävin mökillä alkukuusta tsekkasin kaiken olevan kunnossa. Joulu meni erotessa reilun pari vuotta kestäneestä suhteesta, ja masennuksen parissa pyöriessä.

Joululomalla näin muutamaa kaveria ja rakentelin vuoden 2008 Power Macista (2 x Xeon -prossut) kuvan- sekä äänenkäsittelykelpoisen työaseman.

Alkuvuosi on lähtenyt kokonaiskuvassa ihan hyvin liikkeelle, odotan innolla kesää ja kesälomaa, jonka aion viettää kesämökilläni. Edellisen omistajan omaisuutta läpikäydessä, siivotessa ja vaatteita ja petivaatteita läpikäydessä vierähtää kivasti aikaa ja samalla sisustan mökistä oman näköistäni ja siirrän pääosiltaan nykyiset, edellisen omistajan hankkimat, kalusteet joko kierrätykseen / myyntiin ja roudaan tilalle Oulun asunnoltani vähän oman näköisempiäni huonekaluja.

Ihmissuhderintamalla jatkan siis sinkkuna, eikä mulla nyt ole suuremmin mielihalua ruveta mitään laastarisuhteita kokeilemaan, mää kuitenkin viihdyn paremmin kuin hyvin ihan keskenänikin, ja ahdistuskaan ei vaivaa niin kauaa kuin aivoilla on mielenkiintoisia ongelmia ratkaistavanaan.

Olen tässä funtsinut, että kun ikäkriisejä ei ole itsestään tullut, niin sellaisen voisin ajankulukseni luoda, ja tehdä sen hallitusti ja mahdollisimman hupaisasti. Eli se on hommatava kesäksi prätkä.

Se on kuulema (ja havaittuna, sivusta seurattuna) semmonen peruskaava. Ukko täyttää x vuotta, ja kokee nuoruutensa loppuneen, kadonneen tai huomaa ettei sitä muka ollutkaan koskaan, ja päättää repäistä ja ostaa moottoripyörän.

Ja kerta nyt asustelen metsän keskellä kesän, niin sinnehän kuuluu öiset maisema-ajelut alueeseen tutustuen, kamera repussa matkaten ja hiukset kesätuulessa liehuen.

Että kesää kohden, ei tämä elämä niin vaikeaa ole, kun muistaa välillä vähän hengitellä ja tuumaillakin.