Mikroja ja omikroneita

Nähtävästi se omikron-variantti sitten löysi meikäläisenkin sisälle tässä pääsiäisen aikana. Noh, kotitesti sanoi aika nopeasti, että positiivinen tulos ja odottelen vielä tänään (tiistaina 19.4.) virallisen koronatestin tulosta.

Oireistoon kuuluu kovalla kuumeella alkanut aivojen sumuinen toiminta, kuume käväisi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä +38.79C ja pysyi niillä korvilla yhden vuorokauden ajan. Nyt tiistaihin tultua lämmöt ovat pysyneet onneksi aika matalalla, +37.74C.

Muita oireita ovat olleet: satunnaiset pienten sähköiskujen tuntuiset räpsähdykset pitkin kroppaa, nivelkivut vaihtelevissa nivelissä ja välillä vittumaisen kovasti nouseva, aaltoileva pääkipu. Pötkötellessä tuntuu lähes normaalilta, mutta jo istumaan nouseminen on pienen puuskuttamisen takana ja kävely on semmosta perinteistä, kuin +39C kuumeessa leijumisen tuntuista, ei oikein veri kierrä kunnolla tai muuten jalkapohjien tuntoaisti tulee viipeellä tms.

En tietysti tiedä, millaisella volyymillä oireet olisivat tulleet ilman rokotuksia, enkä niin välitä tietääkään.

Tietokoneita on tullut hamstrattua pienissä määrin, ja jaettua toimivaksi ehostettuja eteen päin. Nyt olisi loppuviikosta tulossa yksi mediakone Postiin, saa nähdä miten sen saa sieltä kotia, kun itse olen karanteenissa, enkä kehtaa aina vaimoparkaakaan ressata tämmösillä hommilla. Ehkä postin toimituksen voi neuvotella kotia jonkun kuriirin kautta, ehkä? On sentään vuosi 2022 :)

Edellisen postauksen typistetty todellisuusvisio oli, että Venäjä aloitti hyökkäyssodan Ukrainaan ja se sama sota siellä jatkuu yhä. Ei hääviltä näytä, mutta kaikki kunnia Ukrainalle, minun sympatiani ovat aina altavastaajan puolella.